top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • riascott87

World Sauna Day x Furuvik 27.4.2024

World Sauna Day on saunakulttuurin maailmanlaajuinen juhlapäivä, joka tuo yhteen saunomisen ystävät ympäri maailmaa. Saunat.fi ja visitsauna.com järjestävät tapahtuman, joka avaa saunojen ovet kaikille - olipa kyseessä sitten perinteinen suomalainen rantasauna, saunalautta tai vaikkapa eksoottinen telttasauna. Ja luonnollisesti tämä tulee kokea siellä missä idea sai alkunsa, Furuvikissa! 


Tapahtumaa vietetään ensimmäisen kerran lauantaina 27. huhtikuuta 2024. Kaikki saunat, jotka ovat osallisena tapahtumaan on listattuna kartalle, joka löytyy www.saunat.fi/saunaday. Tämä tarjoaa mahdollisuuden löytää ja kokea erilaisia saunoja ympäri maailmaa samana päivänä.


Saunan avaaminen World Sauna Dayn kunniaksi on ennen kaikkea yhteisöllinen teko. Se tarjoaa mahdollisuuden jakaa saunomisen iloja ja kulttuuria eri ihmisten kanssa. Tavoitteena on luoda positiivista saunakulttuuria ja jakaa saunomisen ilot ja hyödyt koko maailman kanssa! 


Furuvikin saunatapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua World Sauna Day -juhlaan. Yhdellä 2,5 tunnin ja 29€ hintaisella lipulla pääset testaamaan useita erilaisia saunoja, kuten Furuvikin rantasaunaa ja pihasaunaa, saunalauttaa, jalkapallosaunaa ja Lapinlahden telttasaunaa.

Saunalippuja ostettavissa klo 13.30-16, 16-18.30 ja 18.30-21 väleille, lippuja rajoitetusti.


Lämpimästi tervetuloa nauttimaan saunomisen monipuolisuudesta ja rentoutumaan ainutlaatuisen saunaelämyksen parissa!


Osallistu World Sauna Dayn juhlaan!


Comments


bottom of page